Harp

Random Data Source Commercial Link with regards to Totesport :
Totesport

Some Magnificent harp Images

 1. Harp
  harp
  Image by James Jordan
  Taken during a concert shoot last November. The story behind the picture is on my photo blog, Points of Light.

 2. harp 2
  harp
  Image by bunchofpants
  You can also view The Harp, a work of sheer cinematic genius … although the ending is sure to diasppoint.

 3. Andy McKee playing his harp guitar
  harp
  Image by Haags Uitburo
  American fingerstyle guitarist Andy McKee playing his harp guitar during a concert in The Hague, the Netherlands.

  Andy McKee (1979), een gitaarfenomeen uit Kansas, met zijn akoestische harpgitaar, een gitaar met een aantal toegevoegde vrije snaren die op vergelijkbare wijze als bij de harp bespeeld kunnen worden. De vrije snaren dienen daarnaast als resonantiesnaren, waardoor de harpgitaar een rijker, voller geluid heeft dan een gewone gitaar. Op dit YouTube-filmpje zie je, hoe McKee dit instrument bespeelt.
  Vorige week was Andy McKee voor het eerst live te zien in Nederland. Ik was aanwezig bij het concert in Theater Concordia. Het optreden was georganiseerd door Stichting Steelstring die anderhalf jaar terug op dezelfde plek een andere geweldige gitaarsolist had gepresenteerd: Don Ross – n van gitaristen waar Andy McKee door benvloed is.
  McKee staat bekend om zijn virtuose percussieve techniek, krachtige melodische lijnen en gedegen composities gebaseerd op alternatieve gitaarstemmingen. Hij mengt lange, volle akkoorden op een heel bijzondere manier met percussieve klanken. Met zijn onmiskenbaar eigen speelstijl heeft de steelstringgitarist op YouTube inmiddels een miljoenenpubliek bereikt, waar zijn platenlabel Candyrat diverse videos van hem heeft geplaatst. Zo is het filmpje van het nummer Drifting op dit moment bijna 30 miljoen keer bekeken.
  Koppel een buitengewoon vriendelijke podiumpresentatie aan zijn muzikaal talent, en je kunt je misschien voorstellen waarom dit concert van Andy McKee zeer geslaagd was.